Jobberiet

  • ""
  • ""
  • ""
Jobberiet tilbyder beskæftigelse

I Center Nørrebro har vi sammensat en arbejdsplads, Jobberiet, som tilbyder beskæftigelse til mennesker med psykisk sårbarhed. En arbejdsplads med god plads til individuelle behov og fleksible rammer.

Hele tankegangen bag Jobberiet er, at give den enkelte medarbejder de bedste forudsætninger for at styrke sine evner og faglige kompetencer. På den måde kan medarbejderen evt. nærme sig et job på ordinære vilkår en dag.

Opgaverne i Jobberiet har gennem årene omhandlet forskellige håndværksopgaver, med størst fokus på opbygning af udendørsmøbler af solidt træ. Næste projekt omhandler opbygning af et større urbant udendørsmiljø på Thorupgårdens terrasse-område. Andre gode idéer til produkter, lægger klar i støbeskeen.

Steffen Holsøe, leder af Jobberiet, prioriterer en høj grad af teamspirit, så alle føler sig som en del af indsatsen. "For mig er det vigtigt, at jeg ikke er den ophøjede chef, men fungerer som coach ved behov. Vi bidrager alle til opgaverne, med de forskellige kompetencer vi nu en gang har, og lærer af hinanden løbende".

Jobberiet har et tæt samarbejde med jobcentret, så ansættelserne kan tilpasses til den enkelte.

P.t. er 5 medarbejdere tilknyttet Jobberiet, og én af dem er Lars. Lars blev en del af teamet i september 2016, efter at have læst et opslag om tilbuddet i det lokale jobcenter. Straks mærkede Lars interesse for jobbet, da han tidligere havde stået i lærer som tømrer, og følte at han havde meget at byde ind med. "Jeg synes at jeg har en rigtig god kemi med teamet, og Steffen som leder. Jeg føler mig rummet, arbejder uden deadlines og kan altid henvende mig for en personlig samtale hvis jeg har behov for det".

Kontakt Jobberiets leder på tel.: 82562275.