Jobberiet

Center Nørrebro forsøger at gå nye veje, når det handler om terapi og beskæftigelse af psykisk sårbare borgere.

Derfor har vi skabt en virksomhed, vi har navngivet Jobberiet, hvor borgere med psykiatriske diagnoser kan finde værdi- og meningsfuld beskæftigelse.

Arbejdet er tilpasset efter mennesket - ikke omvendt

Jobberiet er en socialøkonomisk virksomhed, hvor medarbejderne arbejder i trygge omgivelser ud fra helt individuelle forudsætninger. De ansatte modtager som udgangspunkt løn og indgår i arbejdsprocessen med det ansvar, som påhviler enhver ansat på arbejdsmarkedet, men med den signifikante forskel, at arbejdet er tilpasset til mennesket og ikke omvendt.

Produktet Darling

Der er tale om et rigtigt arbejde med rigtige produkter, som tilvirkes på markedsvilkår. Jobberiet producerer Darling, der er et veldesignet udendørs pallemøbel.

Som det traditionelle arbejdsmarked

Det er en central del af tilgangen, at der er tale om en ansættelse i Jobberiet, som på enhver arbejdsplads på det traditionelle jobmarked. Derved tilbyder Jobberiet en platform, hvor nye drømme og håb kan udfolde sig.

Aktuelt søger Jobberiet løntilskudsmedarbejder til opgaver inden for møbelproduktion og pædagogisk arbejde. Kontakt os for flere informationer eller søgning af jobbet.