Ungeenheden

Ungeenheden er til dig, der er mellem 18 - 30 år, og har brug for hurtig hjælp til selvhjælp, så du kan fastholde din hverdag.

De unge som rammes af en psykisk lidelse (f.eks. spiseforstyrrelser, skizofreni, angst mv.) har brug for hurtig hjælp til selvhjælp. Ungeenheden kan tilbyde hjælp til at fastholde uddannelse eller beskæftigelse. Eller med andre ord: et sikkerhedsnet i form af bolig, aktiviteter, nærvær og støtte til de daglige opgaver.

Boligtilbudene

Alle boligtilbuddene til unge er beliggende på indre Nørrebro.

På Center Nørrebro er der flere mindre bofællesskaber, som fordeles efter servicelovens §107, hvor de unge kan bo med daglig støtte:

  • Thorupsgade 8, 4. sal
  • Griffenfeldsgade
    • Griffenfeldsgade er et opgangsfællesskab til unge (18-30 år), der har en spiseforstyrrelse/ personlighedsforstyrrelse. Der er 11 pladser til beboer og personale til stede hele døgnet.
  • Hans Egedes gade*
    • Hans Egedes Gade er et mindre bofællesskab, med fire værelser, og udslusningsbolig for unge, som er i alderen 18 til 25.
  • Kapelvej og Korsgade*
    • Mindre bofællesskaber for unge, som er i alderen 18 til 25 år, og har en psykisk lidelse med behov for støtte i en kortere periode. Der er fire værelser på Kapelvej og tre værelser på Korsgade.

* På Hans Egedes gade, Korsgade og Kapelvej er der personale i dag og aftentimerne.

Kontaktpersoner

Alle beboere får ved indflytningen tilbudt en kontaktperson, som de har et særligt tæt samarbejde og dialog med. Desuden tilbydes sundhedsfaglig og pædagogisk støtte, hvor der tages udgangspunkt i de konkrete behov og situation.

Generel information

4.sal/ bofællesskaberne

Mandag-søndag, kl. 9-22

Tlf.:82562258/82568259

 

Griffenfeldsgade 31

Mandag-søndag, kl. 9-22

Tlf.:30684612/30684615